DitRanders

|  FORSIDE  |  BLOG  |  POLITIKVÆRKSTED  |  FRA PARTIERNE  |  FRA KOMMUNEN  |  OM  |

Randers Byråd er blevet en stort set politik-fri zone

Facebook fra nu af

DitRanders er indtil videre flyttet over på Facebook — en konsekvens af at der ikke er foregået noget reelt politisk i Byrådet siden længe før folketings­valget, hvorfor der ikke rigtig er noget at blogge om. Alligevel sker der dog fra tid til anden noget som er værd at notere sig, og det gør vi så på DitRanders’ Facebook-side.

Vi kan kalde det DitRanders version 3.0 — efter version 1.0 der var den første udgave med de hjemmestrikkede koder, og den nuværende version 2.0

Som sådan set stadig fungerer udmærket og efter hensigten — hvis der ellers sker noget politisk i Byrådet, som det er værd at blogge om. Det gør der bare ikke, hvilket med al ønskelig tydelighed fremgår af, at forrige blog er ½ år gammel og i øvrigt udspringer af folketingsvalget.

Siden dengang er der sket det, endda endnu mere end tidligere, at Randers Byråd er blevet en stort set politik-fri zone, som har brugt kolossale mængder af tid på boligforeningsskandalen, på Rosenørnsgadeprojektet og på Bilka, ind imellem har der også været et par pip om den gamle KMD-sag og om lobbyarbejdet for en udligningsreform, og undervejs var især S-politikerne en overgang komplet opslugt af en absurd ’Amalies Verden’-agtig begivenhed fra den mere tvivlsomme del af det randrusianske natteliv, som dog efter nogen tid fusede ud i absolut intet.

Men altså: Juridisk oprydning, de facto sagsbehandling, (knuste) forhåbninger til effekten af en ny regering og en omgang reality-soap. Politik, derimod...?

Så når det nu er sådan fat, så er Facebook-siden langt bedre egnet til de lejlighedsvise nedslag, det trods alt kan blive til. For vel sker der noget i Byrådet og nærmeste omegn. Ikke så meget, men noget, og DitRanders har fortsat blik for det.

(27/03 2012)


DitRanders   ·   Uafhængigt lokalpolitisk website   ·   Kontakt: Redaktion@DitRanders.dk


Valid HTML 1.0 Strict   Valid CSS Level 3