DitRanders

|  FORSIDE  |  BLOG  |  POLITIKVÆRKSTED  |  FRA PARTIERNE  |  FRA KOMMUNEN  |  OM  |

Det er ikke en rar terminologi at blive kædet sammen med, og det kommer til at kræve en aktiv indsats at slippe af med den fortælling

Nazi-stemplet

Socialdirektør Knud Aarups tv-optræden som ’kompetent barbar’ fortsætter med at tiltrække negativ opmærksomhed på Randers, senest fra den kendte blogger Jarl Cordua.

Det bliver en lang vej op ad bakke at slippe af med den em af kommunal økonomisk kynisme, som det i løbet af få minutter på TV2 News forrige weekend lykkedes socialdirektør Knud Aarup at hæfte på Randers.

I Tirsdagsanalysen på TV2 News i sidste uge (ca. 12 minutter inde i udsendelsen) blev emnet berørt i forbifarten af de politiske kommentatorer Peter Mogensen og Michael Kristiansen, idet ordstyrer Lotte Mejlhede dog bemærkede at ’nu skal I ikke sidde her og tale om Randers Kommunes historiefortælling’. Det skal Randers bestemt være glad for, selv om Michael Kristiansen ikke helt rettede sig efter det.

Men nazi-stemplet vil ikke gå væk. I dag bringer kommunen.dk en blog af Jarl Cordua om ’Nazisterne i kommunerne’, naturligvis med henvisning til Aarups lidet gennemtænkte tv-optræden. Cordua har ganske vist ikke helt styr på at det var en embedsmand og ikke en politiker, der ’helt opgivende (sammen­lignede) sig selv med nazistiske bureaukrater’, og han argumenterer i lighed med den nævnte tidligere blog her på sitet for, at den famøse sætning i notatet var et sagligt velbegrundet wake-up-call til politikerne.

Men alligevel. Det er ikke en rar terminologi at blive kædet sammen med, og det kommer til at kræve en aktiv indsats at slippe af med den fortælling. En lige så aktiv indsats som det kostede Randers at slippe af med volds-, bande- og skandalefortællingerne.

(16/06 2011)

Jarl Cordua
Blogger Jarl Cordua

DitRanders   ·   Uafhængigt lokalpolitisk website   ·   Kontakt: Redaktion@DitRanders.dk


Valid HTML 1.0 Strict   Valid CSS Level 3