DitRanders

|  FORSIDE  |  BLOG  |  POLITIKVÆRKSTED  |  FRA PARTIERNE  |  FRA KOMMUNEN  |  OM  |

Nye blogindlæg bliver opslået på DitRanders’ side på Facebook, så det er nemt at følge med og kommentere

Her er version 2.0

DitRanders har fået nyt look, men først og fremmest nye funktionaliteter der gør den meget nemmere både at følge og kommentere.

De nye funktionaliteter gør det også muligt at bringe langt flere blogindlæg — en klar og nødvendig forbedring efter at det oprindelige lettere hjemme­strikkede website havde udviklet sig til et kode-helvede, hvor tekniske begrænsninger til sidst gjorde det både uoverskueligt og uoverkommeligt at opdatere bloggen så ofte som ønskeligt — og som det er forudsætningen for en levende blog.

Men det problem er nu overstået, og resultatet skulle gerne blive langt flere og langt mere varierede indlæg om stort og småt i randrusiansk politik. En væsentlig gevinst ved den nye version af websitet er som sagt også koblingen til Facebook. Nye blogindlæg bliver opslået på DitRanders’ side på Facebook, så det er nemt at følge med og kommentere.

Foruden bloggen er Politikværkstedet en af DitRanders' hovedingredienser. Også Politikværkstedet er blevet opdateret, så nye dagsordener læses ind her på sitet, i samme øjeblik de er offentliggjort fra kommunens side. Og så snart beslutningerne er ført til protokols i det kommunale system, slår det med det samme igennem også her på sitet.

På samme måde er de to andre faste elementer, Det nyeste fra partierne og Det nyeste fra kommunen, blevet automatiseret, så nye indlæg på partiernes og kommunens hjemmesider vises her på DitRanders uden forsinkelse.

For partiernes vedkommende gælder automatiseringen dog indtil videre kun de to store partier, Socialdemokraterne og Venstre, hvis lokale hjemmesider begge opfylder de tekniske forudsætninger for et automatisk feed til DitRanders. For de andre partiers vedkommende er nyhedsovervågningen manuel, men udføres naturligvis alligevel.

(17/08 2010)

© DitRanders
© DitRanders

DitRanders   ·   Uafhængigt lokalpolitisk website   ·   Kontakt: Redaktion@DitRanders.dk


Valid HTML 1.0 Strict   Valid CSS Level 3